Welkom

Voorwoord

Beste bezoeker, welkom op het domein pbonline.be in Genk, aan de toegangspoort Kattevennen van het Nationaal Park Hoge Kempen en op een boogscheut van Provinciaal Domein Bokrijk. Twee grote aantrekkingspolen in de provincie van het Belgische Limburg.


Over Genk

Genk verwierf in 2000 de titel van stad. Ze grenst aan Hasselt, Zutendaal, Oudsbergen, Houthalen-Helchteren, Zonhoven, Diepenbeek, Bilzen en As.

De naam Genk wordt voor het eerst vermeld in een schenkingsakte van 13 december 1108, als “Geneche”. De oorsprong van deze naam is onduidelijk. Men vermoedt dat het een samentrekking is van de Germaanse persoonsnaam “Ghan” en het Latijnse achtervoegsel “-acum” “(woonplaats), ofwel het Germaanse “-eck” (eik).


Lid worden

Je kan gratis lid worden van deze site en hier registreren.

Na goedkeuring van de webbeheerder maak je na registratie deel uit van de online community op deze site en kan je zelf deelnemen aan de activiteiten door zelf berichten te posten.


Portal

Neem ook eens een kijkje op het PB Online PORTAL met heel wat nuttige informatie. Je kan er actuele informatie terugvinden over recente nieuwsfeiten, nieuws uit de sportwereld en zoveel meer.


Feedback

Heb je eventueel nog vragen, opmerkingen of suggestie’s?
Klik hier en neem contact met ons.


Tot slot

Verder wensen we u een aangenaam bezoek op deze site.
De webbeheerder.

Dit onderwerp delen via sociale media